INDRET MED EMIL THORUP

Trivsel på arbejdspladsen er nøgleordet til et godt arbejdsliv. Find ud af, hvad AJ Produkter og Emil Thorup kan sammen ved at følge projektet på ajprodukter.dk og få tips til, hvordan en god kontorindretning kan skabe en hjemlig atmosfære, godt
samarbejde medarbejderne imellem og en effektivitet, der kan ses på bundlinjen.

I dette afsnit møder Emil og hans team for første gang AJ Produkter i forbindelse med opstarten af det spændende samarbejde. Se i videoen ovenfor, hvordan mødet tager en uventet drejning.

Følg med i næste afsnit, hvor vi er med hele vejen, når Emil indretter lokaler i en virksomhed og find ud af, hvordan projektet udvikler sig.

MERE OM EMIL

SE & FØLG EMIL NÅR HAN HJÆLPER 4 STORE VIRKSOMHEDER

FØLG DEN NY MØBELSSERIE

Send

Emil Thorup, arkitekt og møbeldesigner, fik øjnene op for vores brede sortiment af kvalitetsprodukter og vi har nu indgået et samarbejde, der indebærer, at han er blevet vores ambassadør. Hos AJ Produkter leverer vi skræddersyede totalløsninger til enhver arbejdsplads og i den kommende tid vil Emil Thorup indrette forskellige kontorlokaler med vores produkter.

Har du også overvejet nye møbler eller ny indretning i din virksomhed? Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og giver gode råd om indretning.

STATIONÆRE SKRIVEBORDE

FLEKSIBEL OPBEVARING

HÆVE-/SÆNKE SKRIVEBORDE

VIL DU VIDE MERE?

Følg projekterne i AJ's nyhedsbrev
- få gode tilbud, interessante tips og information om nye produkter

Hvorfor sidde ned når du kan stå? Variér din arbejdsstilling og skift mellem siddende og stående arbejde med et hæve-/sænkbart skrivebord. Modulus hæve-/sænkbare skriveborde kan indstilles mellem 640 og 1290 mm, hvilket gør det nemt at tilpasse skrivebordene. Alt sammen for at tilbyde en ergonomisk løsning, der passer lige netop dig.
 
Modulus faste skrivebordsserie består af mange forskellige valgmuligheder, så du kan matche dit skrivebord med øvrigt møblement. Stellet fås i forskellige former afhængigt af, hvilken fornemmelse, du vil skabe. Det mindre aflastningsbord passer perfekt som ekstra opbevaringsplads, eller når du har brug for at forlænge dit skrivebord. Smart og praktisk, ganske enkelt.
 

Køb stationære skriveborde >

KONTORINDRETNING MED PERSONLIGHED

Med fleksible opbevaringsmøbler kan du nemt skabe en organiseret arbejdsplads. Vælg mellem lukkede opbevaringsløsninger, såsom skabe i forskellige højder eller traditionelle bogreoler. Har du brug for endnu højere eller bredere opbevaring?
 
Byg i højden eller til siden ved hjælp af modulerne. Kombinér desuden med tidsskriftshylder, indsatser eller en topskuffe for at sætte et personligt præg på din kontorindretning

 

Køb opbevaringsmøbler >

Kontakt os mandag-torsdag 08.00 - 16.00 og fredage 08.00 - 15.30

59 400 999
info@ajprodukter.dk

KONTORINDRETNING MED PERSONLIGHED

Ring til os
Om AJ ProdukterStart dialogen med AJ her
Følg medSe flere video

AJ Produkter er en familievirksomhed, der blegrundlagt i 1975 og vi er i dag repræsenteret i 19 europæiske lande. Med mere end 40 års erfaring er vi specialister i møbler og indretning til kontor, skole, lager og industri, og vi sætter en dyd i at tilbyde vores kunder smarte og velplanlagte totalløsninger. Vi har vores egne in-house designere og egne fabrikker, hvilket giver os mulighed for at følge hele processen nøje og nøgleordene for vores produkter er funktionalitet, ergonomi og kvalitet til fornuftige priser. Hos os er kunden altid i fokus og vi er med dig hele vejen fra idéstadiet til det nye inventar er på plads.

Afdelinger i 
19 lande

Afdeling i Albertslund

Hovedkontor i
Halmstad 

Egne 
designere

Grundlagt i
1975

Egne 
fabrikker

Kontakt

Telefonisk bestilling

Indretningsprojekter

59 400 999
salg@ajprodukter.dk

Udstilling

Roholmsvej 14A
DK - 2620 Albertslund

Online bestilling

Bestil nemt og hurtigt på
ajprodukter.dk

Hurtig levering | 3 års garanti | 14 dages returret

FAKTA OM AJ PRODUKTER

CVR-nummer: 13503745        Roholmsvej 14A, 2620 Albertslund        Kontakt os: 59 400 999        Copyright Ⓒ All rights reserved - AJ Produkter 2018

Fix the following errors:
Hide